21.05.2017 г., 1:12 ч.

Избор 

  Поезия » Философска, Свободен стих
618 1 3

 

Тъмни ръце
се спуснаха към мен
и очите заслепиха,
но сърцето ми не...
то се хвана за
лъчите на слънцето,
което протегна
своята песен към мен... 

© Даниело Данали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??