21.10.2023 г., 15:34 ч.

Избор 

  Поезия
144 0 2

Избор...

 

Избрах да бъда различен...
Директно в очите говоря...
Странен спонтанен... Първичен...
Избягвам интриги... Да споря..!

 

От моите грешки... Уроците вземам...
В живота на други... Не ровя, не преча...
С Душа и Сърце... Вината поемам...
От Злоба и Завист стоя надалече..!

 

Избрал съм... Различен да бъда...
И принципи мои да спазвам...
Отказвам живота в заблуда...
И чувства, и Обич... Показвам..!

 

Зад маски лицето... Не крия...
Душевната болка... Изливам...
Сълзите в очите... Не трия...
Себе си в тях преоткривам..!

 

За внимание... Никой не моля...
За Любов... Човек не преследвам...
Оставям Душата на воля...
Така я разбирам и следвам..!

 

От тук нататък... Мечтая...
Душата си чиста да върна...
Да видя с очите си... Края...
С Любов... И смъртта да прегърна.!!!

 

Калоян Христов
(Chris Heart)
22.03.2020
Лондон

Поместен в моята първа книга...
,,Когато се срещнах...с Душата"

 

https://izdavam.com/bg/book/KogatosesreschnahsDushata/4165

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??