1.12.2007 г., 0:00 ч.

Избор 

  Поезия » Бели стихове
728 0 2
Труден избор в живота всеки има...
Между двете посоки все се чудим...
Чудим се, да! Мислим и винаги умуваме!
Но няма нещо, което да не ни убегне!
Изборът пътища има много!
А по верния ли ще тръгнем?!
Крият се истини зад миражите на обърканите ни мисли.
Крият се, а опитът единствен ни ги открива..
Ах, как страх ме е отново да не сбъркам!
Не искам по грешния път да поема!
Не искам посредствен човек да бъда в тази вселена!
Искам нещо да постигна и очакванията спрямо мен да оправдая!
Искам нови звезди да достигна...
Искам, ала не зная как ще му излезне края!

© Красимира Петровская Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво за смисления стих!Щом много го искаш,ще се сбъдне!
  • Не може да разберем дали един път е верен,докато не тръгнем по него,нали?!Няма значение,дали ще сгрешим,ще се върнем пак и пак!А края..където излезе!Смело и само напред!Хареса ми това!
Предложения
: ??:??