2.02.2012 г., 10:31 ч.

Избор 

  Поезия » Хумористична
486 0 3

(из цикъла "Вицове в рими")

Пералнята на госпожа Петрова –
все още апетитна млада дама –
се развали. Уви, не беше нова,
и майсторът с усилие голямо

едва успя възникналата спънка
да отстрани. За плащане когато
настана време, госпожата тънко
реши да мине. „Майсторе – жената

с усмивка каза – ако пожелаеш,
предлагам ти за твоята услуга
пет лева по тарифа, но да знаеш,
че можеш да получиш ти и друго

заплащане… за тебе, драги, мога
да си сваля бикините веднага!”
Почеса се човекът и; „Ей богу –
отвърна й – ти `убаво предлагаш,

ма де да знам бикините дали
шъ ми се фанат… може да са тесни…
Затуй я дай мангизите… Нали
разбираш ме… с мангизи по е лесно…”

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??