29.03.2016 г., 21:37 ч.

Избор 

  Поезия » Друга
270 0 0

В почивката след йога съзерцавам -
мръсотия съчетана с красота.
Спокойно ми е, някак осъзнавам -
заедно създават действителността.

 

Избор, възможността ми да избирам...
Аз решавам точно тук да съм сега!
Със вяра чувствата си потенцирам...
Искам да се упражнявам в любовта!

 

© Красимир Всички права запазени

Хари ОМ!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??