25.10.2015 г., 22:34 ч.  

Избори 

  Поезия » Еротична
964 0 5

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Моята комшийка спорна
с токчета потропва,
а си няма той умора –
пак юргана опнал!

 

То, в панелката ми тясна,
всеки шум се чува –
и от ляво, и от дясно,
горе – най-си струва.

 

И ме глождат странни мисли
щом като зашета.
Блян бленувам да притисна
мъничката шепа.

 

Чувам как по стъпалата
токчетата тракат.
Аз чаршафите отмятам,
бързам към вратата.

 

Както съм си по пижама,
стрелям я с въпроса:
– На къде, комшийке драга,
рано-рано боса?

 

Стресната и онемяла –
гледа моя крачол –
тихичко ми отговаря:
– Изборен съм фактор!

 

От комисията искат
в шест часа – на стола,
че от дългите ни листи
тели ни се вола.

 

– Шест ли каза? Моят пет е –
времето смени се.
Час откраднат – за кафето
стига. Влез, стопли се.

 

Отговора не дочакал,
за ръка я дръпнах
и на топлите чаршафи
палтото ú смъкнах.

 

След резонните играчки –
беше премаляла,
а пък двете ú бавачки 
като ги подхванах...

 

Жално скърцаше кревата –
миг не дадох мира.
Ще почакат за мандата 
кмет да се избира.

 

Трети път за час броихме
бели бюлетини
и кафето си изпихме 
с чет'ри детелини.

 

После, никой да не чува,
тръпен я отпратих...
А комшийката си струва
златните карати!

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Щом гласуваш без бандаж,
    се готви за балотаж!
  • Чудесен си! В деня на изборите - нападателен и опасен!
  • Браво, браво, чудесно предизборно и еротично!
  • Хахахахаха!!! Много си избирателен!!! Разсмя ме!!!
  • Ха, ха, ха..., хахххха..., голяма усмихка след изборите..., - на кревата, под кревата - "Усмивката и доброто настроение са магични. Те се движат по своя път и правят чудеса. Просто трябвa някой да има даде старт."...!!!
Предложения
: ??:??