1.04.2023 г., 7:42 ч.

Изборът е между тъмнина и мрак 

  Поезия » Гражданска
181 0 0


Мизерници, платени кучки
на изток, запад и оттатък -
Мъже, като развратни... хрътки...
Жени? По-точно, ГМО-отпадък.

Екрани с вашите лица,
плакати пак със тях навред -
Сетихте се за нас сега,
а иначе... забрава, лед...

И пак гласът ви е гальовен,
че нужен ви е този вот -
Език двуостър и отровен
въртите във любовен спорт...

И благи речи мазнословни
пак леете, за кой ли път?...
Народът знае вече, помни,
че те не придобиват плът...

Остават си ей тъй, в ефира,
а истината е различна-
Влече ви всички келепира
проклети изроди и сган двулична!

Продажници - на чужди интереси
е службата ви, не на тоз народ!
В лицата плюя ви брутално бесен -
За вас е плюнката ми и за тоз живот!

На запад ли, на изток ли слугувате,
това е все едно на този фон,
във който вие Винаги "забравяте"",
че всъщност служите на общия ни дом!

Избираме ви ние за България -
На нея трябва, изроди, да служите!
Но как от политическа диария
водачи Истински да бъдете?...
*****
Едни и  същи, как промяна, как?
Такива в други времена са бесени!
Май изборът е между тъмнина и мрак -
Честити избори! По царски казвам - Вервай ми...

31.03.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??