Избягахме от храма,
там търговците
доволни
проповядват.
Обърнаха понятията -
видовото стана родово,
бялото премина в мръсно.
За всяко нещо -
по ерзац.
На запъртъци
замириса,
на изгоряла грива.
И заменихме коня за кокошка.
© Христина Комаревска Всички права запазени