19.03.2010 г., 16:18 ч.

Изцедено. 

  Поезия » Друга
484 0 2

 

 

 

 

Изцедено.

 

Изцедени души,

посърнали.

Нищо няма значение,

машинални дори в забавленията.

 

Добре, че идва пролет,

«Да, с повече лед!».

По-лек e денят,

 нощта е само до сутринта.

 

И, да - любовта.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??