25.04.2014 г., 22:30 ч.

Изчанчено по водолейски 

  Поезия » Пародии
799 0 3

ИЗЧАНЧЕНО ПО ВОДОЛЕЙСКИ

 

Небе, луни, блестят звезди,

тъгуват хорски самотери,

небесен лун, лунят блести,

хоруват лунни неботери.

Борят звезди, хорят луни,

Лунуват  блеснали потери,

блястят луни, лунят звезди,

звездуват лунни хоротери.

© Кристиан Ковачев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??