Apr 25, 2014, 10:30 PM

Изчанчено по водолейски 

  Poetry » Parody
808 0 3

ИЗЧАНЧЕНО ПО ВОДОЛЕЙСКИ

 

Небе, луни, блестят звезди,

тъгуват хорски самотери,

небесен лун, лунят блести,

хоруват лунни неботери.

Борят звезди, хорят луни,

Лунуват  блеснали потери,

блястят луни, лунят звезди,

звездуват лунни хоротери.

© Кристиан Ковачев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??