18.09.2008 г., 9:00 ч.

Издателство 

  Поезия » Гражданска
710 0 2
Обичам аз едно момиче,
събрало в себе си света -
епична, дръзка, романтична,
с душа от ангелски ята,
подгонени от върколак
към огнения вечен мрак
на бездна - нейното сърце,
в която нося се като перце,
в която вдишвам споделеност
на малко топче със очи,
което бие във гърдите,
където Чернокрил мълчи.

© Никифор Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??