25.01.2008 г., 21:29 ч.

Изгаряй ме с любов 

  Поезия » Любовна
952 0 21

Изгаряй ме с любов,

когато аз съм лунна.

Изпивай ме с омайност

и нека да съм слог,

от който сетивата ни се раждат...!

Изпепелявай ме с любов,

разбивай цялата ми същност,

усещай портокалов аромат,

когато се отдавам.

Издъхвай с таз любов,

с шепи цяла ме загребвай,

избистряй, росата в мен попий,

а после претвори  се в пламък.

И когато вече ще е ден,

изкуси ме с ягодово вино!!!

 

 

© Женина Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??