12.12.2005 г., 15:22 ч.

Изгарям 

  Поезия
1085 0 4



Сам съм в нощта-нещо ме гори!
Загледан мълча-няма те... тежи!
Търся те някъде-ах, празни мечти!
Пак самота-четири стени !

Нощ безкрайна-потъвам в нея
Tъга и  болка-дали живея?
Любов и жажда и мъка
ме изгаря , ме изгаря, ме изгаря!

© Владимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??