3.10.2013 г., 22:23 ч.

Изгарям 

  Поезия » Любовна
631 0 3

Изгарям,

в очите ти изгарям,

в душата ти изгарям,

в сърцето ти изгарям

и като факла нейде във нощта,

изгаря мойта самота!

 

Догаря фасът в пепелника,

допивам водката и пак,

сърцето твойто име вика,

а устните зоват за грях!

 Мариана Василова

© Мариана Василова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??