Изгарям,
в очите ти изгарям,
в душата ти изгарям,
в сърцето ти изгарям
и като факла нейде във нощта,
изгаря мойта самота!
Догаря фасът в пепелника,
допивам водката и пак,
сърцето твойто име вика,
а устните зоват за грях!
Мариана Василова
© Мариана Василова All rights reserved.