Изгарям от любов!
Боли, а толкова е сладко!
Сърцето ми е вихър без юзди,
дали ще издържи,
за съхранение си мисля рядко.
Изгарям от любов!
Духът ми ври!
Какво запали огъня?
Две хубави и влюбени очи,
познат рефрен -
от много песни.
Какво усещам?
Свят ми се върти,
все нея мисля и...
се редят мечти подир мечти.
Изгарям от любов!
Ще изгоря и няма да ме има,
но какво от туй?!
Нали сега е топло и душата ми цъфти.
Повярвайте, това ми стига!
© Иван Иванов Всички права запазени