8.12.2020 г., 23:39 ч.

Изгаряния 

  Поезия
340 0 0

Взирам се в тези следи

от любовен огън бушувал някога-белези.

И да стъпвам по пътя осеян с много бодли,

твърде много ме боли.

 

Камарата отгоре се стоварва,

сърцето изтръгнато-празно.

Камък в гърдите-тътен,

две бели слепи очи.

 

Сапфири от катран,

примамват всеки с блян,

после ти потъваш

и остава само този срам.

© Adrian The Gray Wolf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??