7.12.2016 г., 13:44 ч.

Изгаряш 

  Поезия » Любовна
283 2 5

Защо звездите през деня не светят!?

Защо ли чакат с трепет нощният покой!?

В който, в омаята на тъмнината,

създават нощният фурор.

 

Очи, защо копнеят те за красотата?

Не търсят те покоят на съня...

Сърце защо ти търсиш любовта...?

Любовта която знаеш че може 

да те нарани.

 

Но въпреки това изгаряш в тъмнината.

В очакване звезда да заблести...

И в този мрак сърцето да реши!?

Че без любов не можеш ти.

 

А в таз любов изгарям аз! 

и този стих написах със надежда...

Че ако някой като мен, реши да пита!?

Защо звездите през деня не светят?

 

Ще кажа, не знам !

Но мисля че в живота има ритъм...

 

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви приятели!!!Силви,Пламъче,Гавраиле,Веси_Еси!!!
  • Поздравления и от мен!
  • Защо звездите през деня не светят?Вероятно да гледат как нощем горим от любов.
    Поздрав от мен.
  • Привет, Ачо. Харесах новият ти стих "Изгаряш".
    Надявам се да изгаряш най- вече от любов и щастие.
    Поздрави!
  • Хареса ми.поздрав
Предложения
: ??:??