23.04.2012 г., 10:14 ч.  

Изгарящи чувства 

  Поезия » Оди и поеми
827 0 1

 Опитах се да те забравя, 

но не можех! След като ти остави онова изгарящо чувство в мен.

Чувство на любов! 


Сега ти заминаваш надалеч, 

времето те отдалечава...


Ще се опитам да намеря някой, но едва ли ще бъде като теб.


Ти изгори всички чувства в мен, сега се влача...

Опитвам от наркотиците, опитвам от алкохола.

Животът ми се провали от отсъствието ти!


Опитах се да имам нещо сред нищото. 

Бях ентусиазирана да имам теб.


Опитах се да те притежавам, но времето ми те отне. 


Като твоя сянка съм или поне се опитвам да бъда...

Сега ще бягам...докато не се поваля на земята...

© Въображение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??