6.10.2007 г., 23:11 ч.

Изгрев 

  Поезия
533 0 4



Изгрев


От небето златни струи се изливат

и донасят мир и трепет във душата.

Оценявай редките моменти

в теб когато се пробужда светлината.


Горестите и сълзите ще отминат

или ще бъдат дребни, незначими.

Всеки ден прави по нещо ценно

и обгръщай с топлина същества любими.


Всеки ден е толкова различен,

уникален и неповторим.

Вдишвай аромата му безспирно

и ще бъдеш ти, човече, най-щастлив.

© Людмила Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??