Изгрев
Изгревът,
погледнат на обратно,
е просто залез.
Началото е
обещание за финал.
Всеки сам решава
кога да натисне
газта или спирачката.
Заблудата е в огледалото.
Всичко е пречупване
на светлини, думи
или души.
***
© Камена Григорова Всички права запазени