Oct 9, 2014, 5:39 PM

Изгрев 

  Poetry » Love
721 0 6

Изгрев

 

Изгревът,
погледнат на обратно,
е просто залез.
Началото е
обещание за финал.
Всеки сам решава

кога да натисне
газта или спирачката.
Заблудата е в огледалото.
Всичко е пречупване
на светлини, думи
или души.
***

© Камена Григорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??