5.03.2008 г., 14:58 ч.

Изгрев над Каварна 

  Поезия » Друга
755 0 4
 

ИЗГРЕВ  НАД  КАВАРНА

 

 

На север морето е някак по-топло

и зиме, и лете то всеки зове.

Каварна - град, пълен с много надежда,

тук слънцето даже по-силно пече.

 

 

Вълните, когато сърдито се вдигат,

щом изгрева видят, стават добри.

Красиви скали, море необятно -

природата щедро Каварна дари!

 

 

Когато в сърцето мъка настъпи

и не чуваш даже морски прибой,

по каварненски с много надежда,

край Чиракмана търсиш покой.

 

 

И открил еликсир за душата,

сътворен от море и земя,

чакаш новия изгрев да дойде,

над Каварна - не град, а мечта.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??