ИЗГРЕВ НАД КАВАРНА
На север морето е някак по-топло
и зиме, и лете то всеки зове.
Каварна - град, пълен с много надежда,
тук слънцето даже по-силно пече.
Вълните, когато сърдито се вдигат,
щом изгрева видят, стават добри.
Красиви скали, море необятно -
природата щедро Каварна дари!
Когато в сърцето мъка настъпи
и не чуваш даже морски прибой,
по каварненски с много надежда,
край Чиракмана търсиш покой.
И открил еликсир за душата,
сътворен от море и земя,
чакаш новия изгрев да дойде,
над Каварна - не град, а мечта.
© Иван Иванов All rights reserved.
Поздравче!!!