14.07.2010 г., 22:00 ч.

Изгубена 

  Поезия » Друга
442 0 2

                                       ИЗГУБЕНА

 

                     Изгубена вървя сред тълпата,

                     невярваща в никой и нищо.

                     Изгубена се лута душата

                     и търси своя постоянен пристан...

 

                     Аз знам, че там някъде, далече,

                     за мен мислят, мечтаят, копнеят,

                     но се чувствам като цвете в пустиня

                     и без твоята любов бавно вехна по тебе...

 

                    Искам да отстоявам мечтите си...

                    Да ги превърна в реалност...

                    Изгубена вървя сред тълпата,

                    но вярваща в промените на новото време...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??