24.01.2009 г., 13:43 ч.

Изгубена пътечка 

  Поезия » За деца
945 0 9
 

 

 

 

Всичко се навън белее.

Ха, пътечката къде е?

Сред дърветата в гората

се изгубила горката.

Ни се тътри таралежът,

ни цветчета я бележат,

нито мравчици, тревички...

Изпокрили са се всички.

Зима е - навред белее.

Ала щом запролетее,

пак животът нов полечка

ще проправи тук пътечка.

 

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??