Изгубени...
Често в Живота, се губим...
Изоставяме всичко почти...
И заспиваме, без да се будим...
Изморени да гоним... Мечти..!
И потъваме в някаква бездна...
Сред хора, но всъщност сами...
Стоим в тъмнина непрогледна...
Далече от близки дори..!
Стоим си... И нищо не вършим...
Не протягаме, даже ръка...
И не искаме нищо... Не търсим...
По-добре ни е, просто така..!
Залостваме здраво вратата...
Не допускаме никой до нас...
Заравяме в мрак... И Душата...
И си чакаме... Звездният час..!
Минават си дните... Година...
Но ние сме в мрака... Стоим..!
А Живота ни... Просто замина...
И нищо не правим... Търпим..!
Ний често в Живота, се губим...
И себе си често... Рушим...
Не искаме... Даже да Любим...
И точно тогава... Грешим..!
Калоян Христов©️
(Chris Heart)
New Beginning
09.02.2022
London
© Калоян Христов Всички права запазени