14.03.2017 г., 20:50 ч.

Изгубеното момиче 

  Поезия » Любовна, Философска, Оди и поеми
510 1 2

Между два свята вечно се люлее, 
ни в нашия, ни в другия живее. 
Изкуството ѝ говори на езици
от минали и бъдещи плетеници. 

 

Хаосът я подхранва и убива, 
душата ѝ на талази се излива. 
Лута се, търси и намира нещо 
и великолепно, и зловещо. 

 

Изпълнена е с безброй мистерии, 
витае сред огледални галерии. 
Вижда невидимото, но себе си не, 
усеща неземното, а е още дете.

© Всички права запазени

За едно много специално момиче 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мисля,че познавам това момиче,но то вече не е дете...
  • Някой да е намерил това изгубено момиче ?
Предложения
: ??:??