28.05.2020 г., 15:45 ч.

Изгубих 

  Поезия » Любовна
451 0 0

Ще ми помогнеш ли?
За малко.
Мечтите си изгубих.
Нима не помниш?
Колко жалко!
А колко се потрудих …

Ще се усмихнеш ли?
За мене.
Отново да ми смигнеш.
И да притиснеш,
без щадене,
потулена невинност.

Да те погаля ли?
Далечно.
Без думи да попеем.
Ще ми помахаш ли?
Сърдечно.
Съдбите си да слеем.

 

 

a href=”

© Дияна Ханджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??