10.07.2014 г., 21:33 ч.

Изгубих се 

  Поезия
535 0 0

Изгубих се...

И няма кой да ме намери,

защото никой не разбра.

Изгубих си празните химери

и част от мен със тях умря.

 

Кой ще тръгне да ме търси,

аз самата не успях.?

А времето лети тъй бързо,

как се изгубих даже не разбрах.

 

След края - новото начало.

Но къде е този край?

Едно дете е осъзнало,

че след ада няма рай.

 

С времето във див галоп

се надбягваме през дните.

Ще стигне ли един живот?

Ще се върнат ли мечтите?...

© Нал Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??