20.06.2008 г., 16:16 ч.

Изгубих те 

  Поезия
704 0 23

 

потърсих те във утрото
преди да съмне
не те открих и в залеза
зад планината
пребродих
на луната погледа
разплетох
нишките на вятъра
изгубила те бях…
и… засънувах те
с дъга от топлата роса
наметната
по клепките
със пъстро светнали
капчици
малки слънца
и под акорди
от грейнали кестени
с цветята
танцуваща валс
с дъхави стъпки
тревите прегърнала…

сега се сбъдвам в теб
да те завърна…
          
… моя мечта


© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??