1.05.2008 г., 18:23 ч.

Изгубихме 

  Поезия » Любовна
495 1 2
Сърдит си, но за какво? Нима не мога приятели да имам?
Това, че понякога държа на тях повече, отколкото на теб,
не значи, че си пионка и играчка за мен!
Аз те обичам и искам да съм с теб, но ти не го разбра!

Сега бягаш  и никога няма да го научиш!
Ще ме намразиш даже за това, че дори не те спирам!
Но няма смисъл да се лъжем - не сме един за друг!

Животът е така решил и аз не мога да го променя!
Върви и не се обръщай, няма вече - ние!
Има само болка и тъга, за това, че толкова години
изгубихме в преструвки!

© Петя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не ми прилича на поезия, няма ритъм, мелодичност. Става по-скоро за проза според мен.
  • Браво, Петя!Супер!Безкомпрпмисна и категорична,хаеса ми
Предложения
: ??:??