1.10.2007 г., 9:31 ч.

Изход 

  Поезия
1122 0 7
Не желая да живея в заблуда.
И въпреки всичко - живея.
Не желая да живея за себе си.
И въпреки всичко - живея.

Не желая любовта ми да умира,
преди да я покажа и отдам.
Дали имам още малко време,
живота си за Някой да предам?

Тогава няма да е пропилян!

© Горския Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??