1 окт. 2007 г., 09:31

Изход 

  Поэзия
1120 0 7
Не желая да живея в заблуда.
И въпреки всичко - живея.
Не желая да живея за себе си.
И въпреки всичко - живея.

Не желая любовта ми да умира,
преди да я покажа и отдам.
Дали имам още малко време,
живота си за Някой да предам?

Тогава няма да е пропилян!

© Горския Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??