1.05.2015 г., 9:26 ч.

Изкривена реалност 

  Поезия » Любовна
336 0 1

Минавам през дните назад.
Връхлитат като вихрушка в душата, изстинали чувства.
И огън разпалват, пламва сърцето.
Разгаря се силно болка забравена.
Силно таена в дълбината, в онази обречена част на душата.
А очите се пълнят с картини далечни.
Щастливи моменти с дъх на любов.
Щастие лъжливо даряват, за миг  реалността изкривяват.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Твоето неразбиране на творбата е твой проблем.
Предложения
: ??:??