23.07.2004 г., 15:04 ч.

Изкуство 

  Поезия
1176 0 1
Аз те обичам!
А ти умееш ли това?
Да обичаш е изкуство,
което твърде рядко среща се в света!

Изкуство е да страдаш!
A ти не умееш и това!
Защото любовта поражда
изкуството да страдаш от душа!

Да обичаш и да страдаш
значи да живееш на света!
А останалото е театър,
усмивки със изстинали сърца!

© Лазар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??