21.05.2009 г., 21:29 ч.

Изкуство 

  Поезия » Друга
362 0 0

Изтръпнали от усещане
върховете на пръстите ми,
от страх да не ги променят,
едва докосват клавишите.

А в отговор - посрещане,
още по-нежно изпъстрено.
По кожните си гънки разлят,
готов съм за влажно вдишване

на дръзкото предусещане.
С дъха на откъслeчни теми,
от кадри в семпли и цвят,
едно са в различието свише.

Себе отдадено превеждане
между струните, подредени
в оргазъма на тона свят,
роден от танца на Висшите.

Те в несъвместимо смесване
са от разпръснатостта ми
и без нужда да се оценят,
оставят се да ги опишете.

© Алекс Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??