15.08.2008 г., 7:16 ч.

Излекувай ме 

  Поезия » Любовна
589 0 3
 

Лекувай ме, вълшебнико, за сетен път!

Със жарки устни ти ме излекувай,

с усмивка нежна и сълза гореща 

рецепта напиши и практикувай!

Лекувай ме, вълшебнико суров,

с ръце и с нежност ме лекувай;

със топъл поглед и нестихващ зов;

лекувай ме, вълшебнико, с любов!

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??