17.09.2017 г., 7:13 ч.

Излитане 

  Поезия » Любовна
333 2 10

Дочух авлига

в нощното безсъние,

звучеше есенно,

с нотка на обичане.

Усмихнах се...

и сякаш утрото щастливо

понесе ме,

в своето излитане.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??