19.11.2009 г., 11:33 ч.

Изложба 

  Поезия » Бели стихове
502 0 0

Изложба

 

                             На Славейко Петров

 

Две фрази с думи обичайни:

Мой роден дом” - „Не се продава”...

Ведно събрани,  по-

                               ра-

                               зя-

                               ват...

 

И не, че те съдържат тайна!

 

Как жалко е, че нямаш ти картини:

Земята наша”,

                       „Моята Родина”...

И ултиматум да ги придружава:

Не се продават”.

  

Да,

        не се продават!!!

 

         Живодар ДУШКОВ

© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??