15.09.2007 г., 19:34 ч.

Излъгаха 

  Поезия
473 0 1
           Кзаха, че времето ще излекува,
           казаха, че само ще сънувам.
           Казаха, че ще спре да боли,
           казаха много, уви.


           Все така сърцето боледува,
           все така скърбя, будувам.
           Все така не спира да боли,
           все така в очите ми вали.

           
           Как да живея с тази мъка,
           как да съм щастлива тука.
           Как да вярвам, че смъртта
           е прибрала твоята душа.
          
            

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??