О, нека да е трудно. Нека да е пещ.
В това съм най-вещ!
Трай си сърце. Емоции надалеч.
Обадиш ли се - ще изгорим като свещ!
Но в този лъжовен свят как ми се иска -
да хвана предателя за гърлото и да започна да стискам!!!
© Владимир Всички права запазени