28 окт. 2011 г., 20:16

Излъган 

  Поэзия » Другая
472 0 1

О, нека да е трудно. Нека да е пещ. 
В това съм най-вещ! 
Трай си сърце. Емоции надалеч. 
Обадиш ли се - ще изгорим като свещ! 
Но в този лъжовен свят как ми се иска - 
да хвана предателя за гърлото и да започна да стискам!!!

© Владимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??