2.12.2007 г., 9:15 ч.

Излъжи ме 

  Поезия » Любовна
743 1 4

ИЗЛЪЖИ МЕ

 

Излъжи ме, даже да боли,
излъжи ме, но ме погледни.
Излъжи ме, че си искрен ти,
излъжи ме, или си върви.

Говори ми, нека да повярвам
в думите ти, даже и лъжи.
Дай ми нежност, погледни ме,
но те моля, само не мълчи.

Мълчанието ти в мен горчи,
изгаря ме, до смърт боли.
Сгреших ли - как, къде - кажи?
Защо такъв си, ти ми обясни.

Затова ми говори, за миг
нека да не спира твоя глас.
Преплетоха се истини с лъжи,
затова не спирай, не мълчи...

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??