3.02.2007 г., 1:43 ч.

Измама 

  Поезия
844 0 1
Нима ще дойдат дни и часове,
когато няма да те има тук?!
И ще си далеч от моето сърце?
И ще си с друга може би на пук?
Нима е нужно всичкото това?
И обичта, и чувствата към мен
щом е само имитация на любовта,
щом ще свърши всичко някой ден?

Къде е тая истинска любов?
И съществува ли на тоя свят?
Ще я срещна ли във тоз живот
или ще остана просто сляпа в студ и мрак?!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??