16.05.2009 г., 13:18 ч.

Измама 

  Поезия » Любовна
551 0 1

Дори да си измама... до мене остани.

Ласки студени от разстояние прати.

Сърцето ми спаси, душата избави.

 И дори след време да боли, от дупката ме избави.

Живота озари, с път мечтите ми дари.

Колко струва всичко с любовта ти.

Плача, когато... от сърцето си далеч.

От тебе се нуждая в мрачния си ден.

Обичам те... не казвай купена e любовта.

Липсваш ми... извикай... и ме съживи.

Губя контрол... когато си далеч.

Изрисувай по синьото небе сърце.

По вятъра го прати.

С любов го подпиши.

© Пацо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??