18.01.2012 г., 12:25 ч.

Измамен 

  Поезия » Хумористична
477 0 5

(из цикъла "Вицове в рими")


Коварно нещо са жените!
Една колежка вчера каза:
„Ах, моля да ме извините,
колега, но онази ваза

подайте ми… крака си аз
изкълчих…” „Може ли – попитах –
да видя?” „Погледнете.” „Вас,
така боли ли Ви?” В очите

ú блесна смях, а аз, увлечен,
крака огледах и видях,
че нищо няма ú, но вече
бе късно и до там не спрях…

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??