Мил си, дори повече от мил,
а аз причинявам ти това отново.
Срещите ни с тебе толкоз оредяха,
а ти не спря да ме желаеш все така!
Целувките ми намаляха, за да не усетиш
вкуса на чужди устни върху моите сега!
Ласките ми станаха тъй студени -
топлината им изпива друг!
Очите ми играят
и не могат да погледнат твоите сега!
Те са пълни с толкова измама
и прикриват всякa горчивина!
Как да ти го кажа,
за да не те нараня!
Ти си мил и нежен,
а аз отново предавам твоята душа!
Измамница и неверница наричай ме!
Даже намрази ме ти!
Но след него всичко е лъжа!
Даже не зная коя съм аз сега!
© Ива Всички права запазени