Oct 7, 2009, 5:12 PM

Измамница 

  Poetry » Love
837 0 1

Мил си, дори повече от мил,

а аз причинявам ти това отново.

Срещите ни с тебе толкоз оредяха,

а ти не спря да ме желаеш все така!

 

Целувките ми намаляха, за да не усетиш

вкуса на чужди устни върху моите сега!

Ласките ми станаха тъй студени -

топлината им изпива друг!

 

Очите ми играят

и не могат да погледнат твоите сега!

Те са пълни с толкова измама

и прикриват всякa горчивина!

 

Как да ти го кажа,

за да не те нараня!

Ти си мил и нежен,

а аз отново предавам твоята душа!

 

Измамница и неверница наричай ме!

Даже намрази ме ти!

Но след него всичко е лъжа!

Даже не зная коя съм аз сега!

© Ива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добре е, че го осъзнаваш...Нали знаеш колко жени се пребират в леглата на мъжете си след една бурна нощ с любовника... Поздрав за стиха... !
Random works
: ??:??